Het Kinecentrum | Hoe het beste detoxen?
5902
post-template-default,single,single-post,postid-5902,single-format-standard,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-2.0,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Hoe het beste detoxen?

Hoe het beste detoxen?

? Na een fantastische verkiezingsweek met (te) veel pintjes en afhaalmaaltijden, is het tijd om het lichaam terug in balans te krijgen om jezelf klaar te maken om te studeren voor de examens.

? Drink in de ochtend citroensap: dit is een goede manier om de spijsvertering op gang te brengen en het systeem te reinigen, drink dit voor het ontbijt.

⚽️ Beweeg: probeer een uur per dag intensief te bewegen waarbij je goed gaat zweten. Intensieve lichaamsbeweging verhoogt de afvoer via de lymfen en in combinatie met zweten, verdwijnen de gifstoffen uit het lichaam.

? Rauw voedsel: rauwe voeding bevat zeer veel voedingsstoffen en enzymen, wat zeer goed is voor je lichaam.

? Drink: deze keer geen bier, maar water, probeer drie liter water per dag te drinken. Water stimuleert de afvoer via de lymfen en ondersteunt de nieren bij het ontgiften.

De beste detox-voedingsmiddelen: granaatappel, rucola, knoflook, citroen, appels, kool, quinoa, amandelen, avocado, gember, bieten en lijnzaad.

? Veel succes!

Bron: https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding