Het Kinecentrum | Kinesitherapeutische revalidatie in het nieuwe Herstelverblijf
5930
post-template-default,single,single-post,postid-5930,single-format-standard,mkd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,onyx-ver-2.0,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Kinesitherapeutische revalidatie in het nieuwe Herstelverblijf

Kinesitherapeutische revalidatie in het nieuwe Herstelverblijf

VANAF HEDEN STAAT ONS TEAM OOK IN VOOR DE KINESITHERAPEUTISCHE REVALIDATIE IN HET NIEUWE HERSTELVERBLIJF TE OPWIJK, RINGLAAN 28

Wij zijn een groepspraktijk gelegen in het centrum van Opwijk. We beschikken over meerdere specialisaties, om u zo optimaal mogelijk van uw klachten te verhelpen.

Na een grondig intake gesprek en onderzoek stellen we samen een persoonlijk behandelplan op met voldoende aandacht voor functionaliteit en creativiteit. Na de individuele behandeling krijg je nog ruim de tijd voor een eventuele nabehandeling of oefenprogramma in onze ingerichte oefenzaal.

We blijven met HET KINECENTRUM ook investeren in bijscholingen en infrastructuur. Daarnaast streven we steeds naar een grote betrokkenheid en zelfredzaamheid van de patiënt, met de nodige aandacht voor thuisoefeningen.